تانکر | مخزن چرخ دار

مخازن چرخ‌دار جهت حمل آب، سموم کشاورزی و بنزین و گازوئیل استفاده می‌شوند. این مخازن بر پشت نیسان، وانت، خاور یا تراکتور سوار می‌شوند. مخازن چرخ دار حالت کشندگی دارند و توسط نیروی ماشین کشیده می‌شوند. این مخازن بر اساس بزرگی و شرایط محیطی، توسط یکی از ماشین‌های ذکر شده کشیده می‌شوند. در مناطق کشاورزی این مخازن بر روی تراکتور نصب می‌شوند. برخی از این مخازن در مکان‌هایی نظیر معادن استفاده می‌شوند. یکی از موارد مهم استفاده از مخزن چرخ دار، امر سوخت رسانی است؛ این مخازن پشت نیسان یا تویوتا نصب می‌شوند و برای سوخت‌رسانی به تجهیزات، به محل معادن برده می‌شوند.

 برخی از مخازن چرخ‌دار نیز برای حمل آب به مناطق دورافتاده و محروم استفاده می‌شوند. این مخازن پشت نیسان یا وانت نصب می‌شوند و به‌منظور تأمین آب‌شور به مکان‌های ذکر شده برده می‌شوند.

 مخازن چرخ‌دار معمولاً دوچرخ هستند یا چهارچرخ! مخازن دوچرخ ظرفیت کمی دارند و مخازن چهارچرخ ظرفیت بیشتری دارند. مخازن چرخ‌دار دارای کمک‌فنر، ترمز دستی، چراغ خطر، مالی بند و... هستند. در واقع تمامی تجهیزاتی که بر روی شاسی ماشین سوار می‌شود بر روی این مخازن نیز نصب می‌شود.

 مخازن چرخ‌دار از 500 لیتر تا 6000 لیتر تولید می‌شوند. مخازن با ظرفیت تا 2000 لیتر به‌صورت دوچرخ تولید می‌شوند. این مخازن با شاسی ناودانی، چرخ نیسان و جیپ تولید می‌شوند. مخازن دوچرخ، دارای اکسل و مال‌بند هستند و دارای جک‌های ثابت و متحرک می‌باشند. مخازن چرخ‌دار با ظرفیت بیش از 2000 لیتر بایستی به‌صورت چهارچرخ ساخته شوند. در این مخازن چرخ‌های جلو به‌صورت گردان و چرخ‌های عقب به‌صورت ثابت می‌باشند. در داخل این مخازن مانند مخازن ماشینی، موج‌گیر قرار داده می‌شود. در این مخازن شاسی‌های ناودانی دوبله می‌شود. در این مخازن از ناودانی‌های 12 ،10 و 8 استفاده می‌شود. همچنین این مخازن دارای جک‌های ثابت و متحرک هستند. مالی بندهای مخازن چهارچرخ به‌صورت چرخشی می‌باشد.

در ادامه  مزایا و معایب مخازن چرخ‌دار را ذکر می‌کنیم:

مزایای مخازن چرخ دار

√حمل‌ونقل آسان: مخازن چرخ‌دار به دلیل داشتن چرخ‌ها، قابلیت حرکت و انتقال به مکان‌های مختلف را فراهم می‌کنند.

√افزایش بهره‌وری: مخازن چرخ‌دار می‌توانند برای افزایش بهره‌وری و بهبود فرآیندهای صنعتی و کشاورزی استفاده شوند. انتقال مایعات به‌سرعت به محل موردنیاز می‌تواند زمان و هزینه را کاهش دهد.

√انعطاف‌پذیری: این نوع مخازن به‌راحتی می‌توانند در محل‌ها و شرایط مختلف استفاده شوند. همچنین، امکان تنظیم ارتفاع و شیب چرخ‌ها می‌تواند در حمل‌ونقل راحت‌تر کمک کند.

معایب مخازن چرخ‌دار:

√ظرفیت محدود: معمولاً مخازن چرخ‌دار ظرفیت کمتری نسبت به مخازن ثابت دارند و برای ذخیره‌سازی مایعات بزرگ و گسترده مناسب نیستند.

√نیاز به استفاده از ماشین‌آلات: انتقال مخزن از مکان به مکان نیازمند استفاده از ماشین‌آلات است.

√محدودیت در زمین‌های نامناسب: مخازن چرخ‌دار به دلیل وزن و حجم، در زمین‌های نامناسب و ناهموار دچار مشکلاتی می‌شوند و این می‌تواند حرکت آن‌ها را دشوار کند.

√نیاز به مراقبت و نگهداری: چرخ‌ها و ساختار مخزن به‌طور منظم نیازمند بازرسی، تعمیر و نگهداری هستند تا عملکرد بهینه و ایمنی را تضمین کنند.

درنهایت، استفاده از مخازن چرخ‌دار بستگی به نیازها و شرایط محیطی مورداستفاده دارد و می‌تواند برای برخی موارد کاربردی و موقتی بسیار مناسب باشد. اما در مواردی که نیاز به ظرفیت بزرگ‌تر و پایداری بیشتر باشد، ممکن است به‌جای مخازن چرخ‌دار، مخازن ثابت و سیستم‌های دیگر بهترین انتخاب باشند.

تولید تانکر آب چرخ دار

تانکرسازی تهران به تازگی اقدام به تولید تانکرهای چرخ دار نموده است.این تانکرها بیشتر مصارف کشاورزی دارند .این تانکرها بر روی شاسی که دو عدد چرخ در زیر آن تعبیه شده می شوند.در نهایت تانکر چرخ دار به یک ماشین به صورت یدک متصل شده و حرکت می کند.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این تانکرها با شماره های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید.

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه تانکرسازی و مخزن سازی تهران است.