احتمال سقوط تانکر از ارتفاع

به دلیل استفاده از انرژی گرانشی و افزایش فشار مایعات، تانکرها در موارد فراوانی در ارتفاع نصب می‌شوند. این تانکرها را می‌توان بر روی پشت‌بام منازل یا بر روی اتاقک‌های ساخته‌شده با مصالح ساختمانی نصب کرد. در مواردی نیز پایه‌هایی برای این تانکرها نصب می‌شود؛ نظیر تانکرهای هوایی.

هرچند به دلیل ساختار، شکل، حجم و وزن تانکر (تانکرهای پر از مایع) احتمال سقوط تانکر اندک است بااین‌حال در صورت بروز شرایط خاصی امکان افتادن تانکر وجود دارد.

یکی از مواردی که می‌تواند باعث سقوط تانکر از ارتفاع شود، وزش بادهای شدید است. درصورتی‌که تانکر خالی از مایع باشد و همچنین به‌درستی در محل نصب و محکم‌کاری نشده باشد، در صورت وزش باد شدید احتمال سقوط تانکر وجود دارد.

مورد دیگری که می‌تواند باعث سقوط تانکر شود وارد شدن ضربه‌های سنگین به محل زیرین نصب تانکر و یا به پایه‌های تانکر است. برای مثال چندی پیش دریکی از مناطق تهران خودرویی با برخورد به دیوار یک‌منزل مسکونی باعث ریخته شدن دیوار شده بود. تانکر آبی که بر روی این دیوار نصب بود نیز سقوط کرده بود.

هرچند سقوط تانکر از اتفاقات نادر است، بااین‌حال می‌توان با نصب اصولی و ساخت پایه‌های قدرتمند، احتمال سقوط را به‌صورت چشم‌گیری کاهش داد.

نحوه محکم کردن تانکرهای آب در پشت‌بام

تانکرهای آبی که در مکان‌های با ارتفاع بالا قرار می‌گیرند در معرض وزش باد هستند. درصورتی‌که این تانکرها خالی از آب باشند، وزش بادهای شدید می‌تواند این تانکرها را سرنگون کرده و از پشت‌بام به زمین بی اندازد. ازن امر می‌تواند منجر به ضررهای جانی و مالی شود.

راهکار چیست؟

زمانی که تانکرها پر از آب باشند قطعاً با وزش باد سرنگون نخواهند شد؛ اما همواره نمی‌توان اطمینان حاصل کرد که تانکر پر آب هست یا خیر. پس بهترین و مطمئن‌ترین کار محکم کردن پایه‌های تانکر روی زمین است. برای این امر لازم است که 4 عدد ایزوگام 50*50 تهیه شود و زیر پایه‌های تانکر قرار گیرد. سپس 4 عدد موزاییک پهن را بر روی این ایزوگام‌ها قرار دهید. درنهایت پایه‌های و موزاییک زیر پایه‌ها را به‌صورت کامل بتن کنید.


مجموعه مطالب

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه تانکرسازی و مخزن سازی تهران است.