دلیل بد بو شدن آب در تانکر

راکت ماندن آب در مخزن برای مدت طولانی باعث بد بو شدن آب و همچنین پدید آمدن قارچ و جلبک در مخزن می‌شود. اما در چه شرایطی و در چه تانکرهایی این اتفاق می‌افتد؟ میدانیم که انواع مختلفی از تانکرها وجود دارند؛ تانکرهای ماشینی که از پرکاربردترین این تانکرها هستند، به دلیل حرکت ماشین و تکان‌های مستمر، آب در این ماشین‌ها همواره در حال حرکت هست. به همین دلیل آب در این تانکرها هرگز گندیده و بد بو نشده و قارچ و جلبک در این تانکرها ایجاد نمی‌شود.

در تانکرهایی که در آپارتمان استفاده می‌شود نیز درصورتی‌که تانکر در مدار قرار داشته باشد و به‌صورت مکرر پرو خالی شود مشکلی پیش نخواهد آمد (به‌خصوص در تانکرهای فلزی)؛ اما درصورتی‌که برای مدت طولانی (مثلاً 2 تا 8 ماه) شیر تانکر بسته باشد و آب وارد تانکر نشده و از آن خارج نشود، امکان پدید آمدن قارچ و جلبک در آب بسیار زیاد خواهد بود؛ حتی در تانکرهای فلزی. همچنین آب در این شرایط بد بو و غیرقابل‌خوردن می‌شود. همواره پیشنهاد می‌شود که درصورتی‌که از آب داخل تانکر استفاده نمی‌شود هرچند ماه یک‌بار آب تانکر از طریق مخزن‌های تخلیه خالی‌شده و مجدد پر شود؛

لازم به ذکر است که مخازن فلزی درصورتی‌که در حال استفاده باشند، به‌هیچ‌وجه در آن‌ها قارچ و جلبک ایجاد نمی‌شود؛ بوی آب نیز در حال طبیعی تغییر نخواهد کرد؛ اما در مخازن پلاستیکی حتی در صورت پر و خالی شدن مداوم امکان پدید آمدن قارچ و جلبک وجود دارد؛ ازاین‌رو در مخازن پلی‌اتیلن که به‌نوعی مخازن پلاستیکی نیز محسوب می‌شوند، ماده‌ای برای جلوگیری از قارچ و جلبک زدن به مخزن اضافه می‌شود.


مجموعه مطالب

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه تانکرسازی و مخزن سازی تهران است.