تولید تانکر و مخزن ذخیره سوخت

تانکر ذخیره‌سوخت یا "Fuel Storage Tanker" یک نوع تانکر است که برای حمل و ذخیره‌سازی سوخت‌های مایع مانند بنزین، دیزل، گازوئیل و سایر محصولات نفتی استفاده می‌شود. این تانکرها در صنعت نفت و گاز، ایستگاه‌های پمپ بنزین، فرودگاه‌ها و نقاط توزیع سوخت استفاده می‌شوند.

معمولاً تانکرهای ذخیره سوخت به‌صورت زمینی و زیرزمینی ساخته می‌شوند. تانکرهای زمینی معمولاً در مقیاس بزرگ‌تر به‌کار می‌روند و در ایستگاه‌های پمپ بنزین و مراکز توزیع سوخت قرار دارند. این تانکرها معمولاً با ظرفیت‌های بالا و سیستم‌های ایمنی و کنترلی مناسب مجهز می‌شوند تا به حمل و نگهداری سوخت به‌صورت ایمن کمک کنند.

تانکرهای زیرزمینی به‌طور عمده در ایستگاه‌های پمپ بنزین و مراکز شهری مورد استفاده قرار می‌گیرند. این تانکرها برای ایمنی بیشتر در زیر زمین قرار می‌گیرند و به دلیل محدودیت فضای سطح زمین، تحت زمین قرار می‌گیرند.

در حال تولید مخزن حمل سوخت

Image

تولید تانکر حمل بنزین

تولید انواع تانکرهای حمل بنزین

تولید تانکر حمل گازوئیل

تولید و فروش تانکرهای حمل گازوئبل در اندازه های مخلتف

تانکرهای نگهدارنده مواد خورنده

تولید تانکرهای نگهدارینده مواد اسیدی و خورنده

تانکرهای ذخیره بنزین و گازوئیل

تولید تانکرهای ذخیره بنزین و گازوئیل توسط تانکرسازی تهران

کیفیت عالی و ماندگاری بالا

تانکرهای ذخیره و حمل سوخت ما دارای بالاترین کیفیت ممکن است. همچنین ماندگاری این تانکرها نیز بسیار بالاست.

تانکر حمل سوخت

modal image

تانکر دفنی بنزین

modal image

تانکر حمل گازوئیل

modal image

تانکر ذخیره سوخت پمپ‌بنزین

در جایگاه‌های پمپ‌بنزین از مخازن ذخیره بنزین استفاده می‌شود. این مخازن که مخازنی از نوعی دفنی نیز هستند، در زیرزمین نصب می‌شوند.

مخازن مورداستفاده در جایگاه‌های سوخت برای نگهداری بنزین و گازوئیل استفاده می‌شوند. این مخازن بایستی حتماً دارای تأییدیه شرکت نفت باشند. برای دریافت تأییدیه شرکت نفت، این مخازن باید حداقل دارای ضخامت ۶ میل در بدنه و ۸ میل در عدسی‌های باشند. ظرفیت این مخازن معمولاً ۵۰۰۰۰ لیتر است. معمولاً در پمپ‌بنزین‌ها دو یا سه مخزن نصب می‌شود. دو مخزن برای بنزین و یک مخزن برای گازوئیل یا برعکس؛ (این نسبت به میزان استفاده از بنزین یا گازوئیل تعیین می‌شود). در برخی پمپ‌بنزین‌ها نیز که تنها بنزین عرضه می‌کنند، بالطبع همه مخازن جهت ذخیره بنزین استفاده می‌شوند.

مخازن دارای تأییدیه شرکت نفت بایستی حتماً دارای دیپ و ونت هستند. دیپ برای نمایش ظرفیت مخزن است؛ ونت نیز به‌عنوان هواکش مخزن استفاده می‌شود. همچنین این مخازن دارای درب فنچی که توسط پیچ و مهره و واشرآب بندی می‌شوند، هستند. اتصالات خروجی این مخازن نیز تماماً فلنچ است. کلیه جوش‌های این مخازن از نوع جوش نفوذی است. همه مخازن دارای تأییدیه شرکت نفت باید تست PT باشند.

داخل این مخازن یکدست سمبلانس می‌خورد و درنهایت شست‌وشو می‌شود. در پروسه  شستشوی مخزن تمامی ضایعاتی که در عملیات مختلف تولید ایجادشده ازجمله، ضایعات جوش، پلیسه ها و... از مخزن خارج می‌شوند. پس از بهره برداری مخزن نیز، هرچند وقت یک‌بار داخل مخزن بازدید شده و شست‌وشو شود.

این مخازن مانند سایر مخازن دارای لوله‌های ورودی و خروجی است. لوله‌های ورودی که جهت پر کردن مخزن استفاده می‌شود، اندکی بالاتر از کف مخزن نصب می‌شود. دلیل این امر این هست که هنگام بارگیری، بنزین پخش نشده و به‌صورت منظم از کف مخزن پر شده و بالا آید. لوله‌های خروجی نیز از بالای مخزن وارد مخزن شده و تا ۱۰ سانتیمتر بالاتر از کف مخزن نصب‌شده است. بنزین توسط پمپ مکیده شده و از مخزن خارج می‌شود. املاح و ضایعات بنزین نیز در کف مخزن جمع می‌شوند که هرچند وقت یک‌بار با باز کردن شیر تخلیه، از مخزن خارج می‌شوند.

بعد از اتمام ساخت تانکر، قیرپاشی بر روی تانکر انجام می‌شود؛ به دلیل وجود رطوبت در زمین.

پس از ساخت مخازن حمل سوخت، این مخازن جهت نصب به جایگاه منتقل می‌شوند. در جایگاه همان‌طور که در بالا گفته شد بایستی گودبرداری لازم انجام‌شده باشد؛ محل پایه‌های مخزن بایستی حتماً توسط بتن آماده‌سازی شود؛ پایه بتنی به حالت بالشتکی ساخته می‌شوند و پایه‌های مخزن داخل آن قرار می‌گیرند؛ دور مخزن حالت اتاقک ساخته می‌شود تا بعداً بتوان به مخزن دسترسی داشت. البته در برخی از جایگاه‌ها دور مخزن توسط خاک و ماسه‌بادی پر می‌شود. در زیر مخازن پمپ‌بنزین چاه کنده می‌شود؛ ساخت چاه به این دلیل است که در صورت بروز آتش‌سوزی، آتش و مایع مخزن توسط سوپاپ داخل چاه ریخته شود.

مجموعه تانکر سازی تهران تولید انواع مخازن ذخیره سوخت پمپ‌بنزین‌ها را انجام می‌دهد.

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه تانکرسازی و مخزن سازی تهران است.